Greitoji paieška

Vaisinis pyragas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Pyragas su arbata ir džiovintais vaisiais.

Gaminimas

Džiovintus vaisius nuplaukite ir užpilkite karšta arbata, išspausto apelsino sultimis. Taip pat sudėkite ir išspausto apelsino žieveles. Uždenkite ir palikite stovėti mažiausiai 4 val. (geriausiai visai parai).

Sviestą išsukite kartu su 100 g. cukrumi iki vientisos masės. Tada įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir labai gerai išmaišykite tešlą. Tešlą sukrėskite prie išmirkytų džiovintų vaisių.

Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Ant jo sukrėskite paruoštą tešlą. Ant viršaus pabarstykite apie 10-20 g. demerara cukrumi.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val.

Pjaustykite tik atvėsusį.

Ingredientai

  • Apelsinas:1 vnt.
  • Arbata:225 ml.
  • Džiovinti vaisiai:300 g.
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Miltai:225 g.
  • rudas cukrus:110 g.
  • Sviestas:50 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?