Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kiaušiniai išsukami su cukrumi, sudedama ištrinta varškė, sviestas, smulkiai sutarkuotos morkos, nuplikyti kmynai, sumalti kalendros grūdeliai ir masė gerai išsukama.
Obuoliai nulupami, supjaustomi nedideliais gabaliukais ir kartu su manų kruopomis ir razinomis sudedami į varškės masę. Viskas gerai išmaišoma, truputį pasūdoma ir sukrečiama į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą apkepo indą. Kepama orkaitėje 25 - 30 min.
Paruošus galima paskanint grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |