Greitoji paieška

Varškės pyragas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Įdarui: Sumaišyti visus komponentus. Tešlai: Sviestą išsukti su cukrumi, įmaišyti grietinę ir trynius. Suberti miltus, kuriuos prieš tai sumaišyti su kepimo milteliais. Tešlą išminkyti, padėti 2 valandoms į šaldytuvą. Plonai iškočioti (maždaug 0,5cm), supjaustyti stačiakampiais. Skardą iškloti kepimo popieriumi. Patiesti vieną lakštą. Jį padengti varškės kremu. Dėti ant viršaus kitą lakštą ir jį taip pat padengti varške. Taip sluoksniuoti, kol visi lakštai bus baigti. Viršutinis sluoksnis - tešlos lakštas. Į kondensuotą pieną įberti apelsino žievelių, išmaišyti ir aplieti pyragą. Kepti 200 laipsnių orkaitėje maždaug 30 minučių.

Ingredientai

  • Apelsinų žievelės:1 apelsino (sumalti džiovintą arba nutarkuoti žalią)
  • Cukrus:125 g.
  • Grietinė:70 g.
  • Kepimo milteliai:1 šaukštelis
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Kiaušinių baltymai:1 vnt.
  • Kiaušinių tryniai:2 vnt.
  • Kondensuotas pienas:1 indelis (su cukrum)
  • Miltai:400 g.
  • Sviestas:100 g.
  • Vanilinis cukrus:2 šaukštai
  • Varškė:300 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?