Greitoji paieška

Avižiniai sausainiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Avižiniai sausainiai su avietėmis ir migdolais.

Gaminimas

Avietes sumaigykite ir trumpam atidėkite į šalį.

Keptuvėje išlydykite sviestą ir medų su žiupsneliu druskos. Kai išsilydys, nukelkite nuo ugnies ir supilkite masę ant avižinių dribsnių, išmaišytų su kapotais migdolais. Išmaišykite masę.

Į kepimo popieriumi išklotą skardą sukrėskite pusę masės ir ją stipriai paslėkite, o ant jos sudėkite trintas avietes. Galiausiai sudėkite likusią dalį tešlos (šaukštu sulyginkite ir šiek tiek paslėkite viršų).

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 10-15 min., kol paruduos viršus.

Ingredientai

  • Avietės:150 g.
  • Avižiniai dribsniai:200 g.
  • Medus:75 g.
  • Migdolai:50 g.
  • Sviestas:50 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Vita
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

skanu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?