Greitoji paieška

Avižiniai sausainiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Avižiniai sausainiai su avietėmis ir migdolais.

Gaminimas

Avietes sumaigykite ir trumpam atidėkite į šalį.

Keptuvėje išlydykite sviestą ir medų su žiupsneliu druskos. Kai išsilydys, nukelkite nuo ugnies ir supilkite masę ant avižinių dribsnių, išmaišytų su kapotais migdolais. Išmaišykite masę.

Į kepimo popieriumi išklotą skardą sukrėskite pusę masės ir ją stipriai paslėkite, o ant jos sudėkite trintas avietes. Galiausiai sudėkite likusią dalį tešlos (šaukštu sulyginkite ir šiek tiek paslėkite viršų).

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 10-15 min., kol paruduos viršus.

Ingredientai

  • Avietės:150 g.
  • Avižiniai dribsniai:200 g.
  • Medus:75 g.
  • Migdolai:50 g.
  • Sviestas:50 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Vita
Prieš 6 m.
Grupė:
Įvertino:

skanu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?