Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Avižiniai sausainiai su avietėmis ir migdolais.
Avietes sumaigykite ir trumpam atidėkite į šalį.
Keptuvėje išlydykite sviestą ir medų su žiupsneliu druskos. Kai išsilydys, nukelkite nuo ugnies ir supilkite masę ant avižinių dribsnių, išmaišytų su kapotais migdolais. Išmaišykite masę.
Į kepimo popieriumi išklotą skardą sukrėskite pusę masės ir ją stipriai paslėkite, o ant jos sudėkite trintas avietes. Galiausiai sudėkite likusią dalį tešlos (šaukštu sulyginkite ir šiek tiek paslėkite viršų).
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 10-15 min., kol paruduos viršus.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |