Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Keptuvėje paskrudinami avižiniai dribsniai su 2 šaukštais sviesto bei 2 šaukštais cukraus.
Tada masė sumaišoma su likusiu sviestu, išsuktu su likusiu cukrumi, kiaušiniais bei kėlimo milteliais.
Jei tešla atrodo per kieta, įpilama truputis grietinės.
Formuojami maži riestainėliai. dedami ant riebaluotu pergamentiniu popieriumi išklotos skardos ir kepami karštoje orkaitėje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |