Greitoji paieška

"Gazelių ragai"

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Raguoliai su migdolais.

Gaminimas

Migdolus išgliaudyti, sumalti, sutrinti; suberti cukrų, įpilti aromatinio apelsinų žiedų vandens, įdėti 40 g. sviesto. Viską gerai sumaišyti.

Iš miltų, 125 g. sviesto, druskos, vandens ir kiaušinio paruošti gana tamprią tešlą. Kočėlą, lentą ir pirštų galus patepti sviestu. Paimti gabaliuką tešlos, iškočioti, po to dar ištempti rankomis, kad tešla būtų ne daugiau kaip 2 - 3 mm. storio. Supjaustyti 10 - 12 cm. dydžio kvadratėliais.

Iš migdolų tešlos padaryti plonus volelius, išdėlioti skersai ant kvadratėlių. Suvynioti, padaryti mėnulius.

Raguoliai neturi būti storesni už pirštą. Kepti vos šiltoje orkaitėje, kol pyragėliai truputį paruduos.

Raguolius pavolioti cukraus glajuje.

Ingredientai

  • apelsinų žiedų vanduo:truputis
  • Cukraus glajus:truputis
  • Cukraus pudra:125 g.
  • Druska:truputis
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Migdolai:250 g.
  • Miltai:350 g.
  • Sviestas:165 g.
  • Vanduo:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?