Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Viskas (išskyrus kiaušinį ir cukrų) šaltame kambaryje greitai suminkoma. Tešla paliekama per naktį arba nors porą valandų šaltame kambaryje. Po to ji iškočiojama 5-6 mm storio lakštais, stiklinėle išspaudžiami apskriti arba kitokio pavidalo sausainėliai, jų paviršius patepamas kiaušiniu ir apibarstomas kristaliniu cukrumi (galima apibarstyti ir druska su trintais kmynais arba cukrumi su kapotais riešutais).
Sausainėliai kepami 20 minučių karštoje krosnyje. Šie sausainėliai su kmynais labai tinka prie alaus.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |