Greitoji paieška

Grietininiai sausainiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Viskas (išskyrus kiaušinį ir cukrų) šaltame kambaryje greitai suminkoma. Tešla paliekama per naktį arba nors porą valandų šaltame kambaryje. Po to ji iškočiojama 5-6 mm storio lakštais, stiklinėle išspaudžiami apskriti arba kitokio pavidalo sausainėliai, jų paviršius patepamas kiaušiniu ir apibarstomas kristaliniu cukrumi (galima apibarstyti ir druska su trintais kmynais arba cukrumi su kapotais riešutais).

Sausainėliai kepami 20 minučių karštoje krosnyje. Šie sausainėliai su kmynais labai tinka prie alaus.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?