Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Egiptietiški įdaryti pyragėliai.
Į dubenį suberti miltus, sudėti minkštą sviestą. Įpilti apelsinų žiedų vandens ir minkyti rankomis (vandens geriau nepilti). Padaryti nedidelius 2 - 4 cm. skersmens rutuliukus, nykščiu juose įspausti duobutę, į kurią prieš kepant dedamas migdolų įdaras.
Tešlos rutuliukus sudėti į sviestu išteptą skardą ir kepti karštoje orkaitėje 30 min. Pabarstyti cukraus glajumi.
Migdolų tešla: sutrinti migdolus su cukrumi. Įpilti arbatinį šaukštelį apelsinų žiedų vandens arba įberti cinamono - pagal skonį. Viską gerai sumaišyti ir šia mase įdaryti pyragėlius.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |