Greitoji paieška

Migdolinių sausainių ir pyrago receptas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Olandiškas pyrago ir sausainių su migdolais receptas.

Gaminimas

Dubenyje išsukti sviestą su cukrumi ir druska, supilti pieną, miltus, sudėti mieles, suberti prieskonius. Po to sudėti migdolus, supjaustytas konservuotų apelsinų žieveles ir rankomis suminkyti tešlą. Padėti ją ant miltais pabarstytos lentos ir palaikyti 1 val.

Rankomis suspausti tešlą, kad tilptų į pasirinktą medinę formą. Tešlą iškratyti ant sviestu išteptos skardos ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 20 - 45 min.

Medinėse formose šiam pyragui arba sausainiams kepti būna išskaptuoti įvairūs vaizdai, portretai, laivai, medžiotojai ir pan.

Ingredientai

  • apelsino žievelė:50 g.
  • Cukrus:125 g.
  • konditeriniai prieskoniai:10 g.
  • Mielės:5 g.
  • Migdolai:50 g.
  • Miltai:200 g.
  • Pienas:2 šaukštai
  • Sviestas:100 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?