Paruošiamas per: 2 val. 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Atšaldyti baltymai plakami, beriant po šaukštelį cukraus tol, kol pasidarys standžios putos. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama nutarkuotos žievelės.
Į išklotą popieriumi arba išteptą sviestu bei pabarstytą džiūvėsiais skardą švirkštu išspaudžiami kūgio formos morengai.
Jie kepami pravertoje orkaitėje (100 - 110 laipsnių temperatūroje) ir stebima, kad neparuduotų.
Morengai kepa apie 1 - 1,5 val.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Pamaitinti bendradarbius sausaiinėliais labai gera mintis tik pas mane skanėstai pranyksta dar namie :(Kažkada irgi kepiau avižinius sausainėlius, bet jie pagal technologija visai kaip skrudintų avižų žiupsniai buvo
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |