Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į puodą supilkite pieną, sudėkite sviestą ir užvirinkite. Kai užvirs, suberkite miltus ir skubiai išmaišykite, kad pasidarytų vientisa masė. Po to suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirps. Vėliau tešlą ataušinkite iki 20 laipsnių temperatūros. Ataušusią tešlą išplakite ir sudėkite dalimis kiaušinius. Jei tešla išeis tiršta ar net kieta, papildomai įmuškite dar kiaušinių.
Iš paruoštos tešlos išpjaustykite įvairių formų sausainius ir kepkite 10 - 12 min. 230 - 240 laipsnių temperatūroje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |