Greitoji paieška

Naminiai sausainiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į puodą supilkite pieną, sudėkite sviestą ir užvirinkite. Kai užvirs, suberkite miltus ir skubiai išmaišykite, kad pasidarytų vientisa masė. Po to suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirps. Vėliau tešlą ataušinkite iki 20 laipsnių temperatūros. Ataušusią tešlą išplakite ir sudėkite dalimis kiaušinius. Jei tešla išeis tiršta ar net kieta, papildomai įmuškite dar kiaušinių.

Iš paruoštos tešlos išpjaustykite įvairių formų sausainius ir kepkite 10 - 12 min. 230 - 240 laipsnių temperatūroje.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

anonimas
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

labai skanus sausainiai

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?