Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mielės išmaišomos su 2 šaukštais miltų ir šaukštu cukraus, užpilama truputis šilto pieno ir palaikoma, kad įrūgtų. Vėliau supilamas likęs pienas, cukrus, suberiami miltai ir užminkoma tešla. Galiausiai supilamas tirpintas sviestas ir dar sykį tešla pakildinama.
Tešla iškočiojama ir supjaustoma plonais voleliais. Jie sulenkiami pusiau, susukami virvute, sudedami į riebalais pateptą skardą, aptepami plaktu kiaušiniu, apibarstomi kmynais ir kepami vidutinio karštumo orkaitėje, kol pagels.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |