Greitoji paieška

Riešutinės juostelės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš persijotų miltų, sviesto ir 1 kiaušinio užminkoma tešla. Ji 1 val. palaikoma šaltoje vietoje, o paskui iškočiojama. Gautas lakštas įklojamas į sausą riebalais neišteptą skardą ir 20 min. kepamas labai karštoje, iki 180 - 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Paskui atvėsinamas ir plonai aptepamas marmeladu.

Riešutų masei skirti produktai (riešutai, cukrus, kiaušinis, pienas) sumaišomi ir sukrečiami ant marmelado sluoksnio. Pyragas įstatomas į orkaitę ir dar 10 - 15 min. kepamas. Riešutams parudavus, pyragas iš orkaitės ištraukiamas, atšaldomas ir supjaustomas juostelėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?