Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Iš persijotų miltų, sviesto ir 1 kiaušinio užminkoma tešla. Ji 1 val. palaikoma šaltoje vietoje, o paskui iškočiojama. Gautas lakštas įklojamas į sausą riebalais neišteptą skardą ir 20 min. kepamas labai karštoje, iki 180 - 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Paskui atvėsinamas ir plonai aptepamas marmeladu.
Riešutų masei skirti produktai (riešutai, cukrus, kiaušinis, pienas) sumaišomi ir sukrečiami ant marmelado sluoksnio. Pyragas įstatomas į orkaitę ir dar 10 - 15 min. kepamas. Riešutams parudavus, pyragas iš orkaitės ištraukiamas, atšaldomas ir supjaustomas juostelėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |