Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Belgiškas sausainių receptas.
Miltus sudėti į dubenį. Į vonelę su karštu vandeniu įtaisyti indą su sviestu. Sviestą išlydyti ir supilti miltus. Maišant dėti kiaušinį, cukrų, prieskonius, kapotus (nelukštentus) migdolus. Baigiant įmaišyti kepimo miltelius ir žiupsnį geriamosios sodos, viską išminkyti į vientisą masę. Iškočioti ant miltais pabarstytos lentos, išpjaustyti įvairiomis formomis. Figūrėles išdėliotimant sviestu išteptos skardos, palaikyti 2 - 3 val. šaltoje vietoje.
Kepti ant silpnos ugnies 20 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |