Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Ištirpintas margarinas supilamas į miltus, mielės ištrinamos su cukrumi, pienas pašildomas. Viskas sumaišoma ir užminkoma tešla.
Palaikius 1-2 val. kambario temperatūroje, kočiojama 3 mm. storio lakštai ir supjaustomi kvadratėliais. Kiekvienas gabalėlis tešlos aptepamas obuolių įdaru. Paplotėlis sulenkiamas pusiau trikampiu. Patepama kiaušiniu ir kepama karštoje orkaitėje 20 min.
Įdarui obuoliai supjaustomi, sumaišomi su cukrumi bei cinamonu ir maišant pakaitinami, bet nešutinami.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |