Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sviestą su cukrumi išsukite iki grietinės tirštumo, dalimis sudėkite grietinę, sodą, vaniliną, miltus (550 g.) ir užminkykite tešlą.
Paruoštą tešlą iškočiokite maždaug 5 mm. storio sluoksniu, paviršių patepkite kiaušiniu, pabarstykite smulkiai kapotais riešutais ir metaline formele, išpjaustykite žvaigždutės formos sausainius.
Kepkite maždaug 8 - 10 min. 210 - 220 laipsnių temperatūroje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |