Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Sviestą ištrinkite iki purumo, muškite po trynį, berkite po šaukštą cukraus ir sukite, kol sudėsite visus kiaušinius ir cukrų. Tada suberkite miltus, sumaišytus su kildinimo milteliais, ir vaniliniu cukrumi. Išminkytą tešlą iškočiokite į 3 mm storio lakštą, aptepkite kiaušiniu ir formelėmis išspauskite įvairius sausainėlius. Kepkite, kol pagels. Atšalusius sudėkite į skardinę dėžutę.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |