Greitoji paieška

Šokoladiniai sausainiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sviestą išsukite su cukrumi (250 g.), dalimis sudėkite kiaušinių trynius (3 vnt.), supilkite vandenį, suberkite vaniliną, sodą arba amonio karbonatą. Kai ištirps cukrus ir masė taps puri, suberkite miltus (540 g.) ir užminkykite tešlą.

Paruoštą tešlą iškočiokite 7 - 8 mm. storio sluoksniu, supjaustykite 4 - 4,5 cm. pločio juostomis, patepkite kiaušinio tryniu, pabarstykite cukrumi (50 g.). Po to iš jų padarykite 1 - 1,5 cm. pločio sausainius, sudėkite į konditerines skardas ir 7 - 10 min. kepkite 220 - 240 laipsnių temperatūroje.

Iškeptų sausainių galus pamerkite į ištirpintą šokoladą.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?