Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sviestą išsukite su cukrumi (250 g.), dalimis sudėkite kiaušinių trynius (3 vnt.), supilkite vandenį, suberkite vaniliną, sodą arba amonio karbonatą. Kai ištirps cukrus ir masė taps puri, suberkite miltus (540 g.) ir užminkykite tešlą.
Paruoštą tešlą iškočiokite 7 - 8 mm. storio sluoksniu, supjaustykite 4 - 4,5 cm. pločio juostomis, patepkite kiaušinio tryniu, pabarstykite cukrumi (50 g.). Po to iš jų padarykite 1 - 1,5 cm. pločio sausainius, sudėkite į konditerines skardas ir 7 - 10 min. kepkite 220 - 240 laipsnių temperatūroje.
Iškeptų sausainių galus pamerkite į ištirpintą šokoladą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |