Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Į plakamus kiaušinių baltymus po šaukštą suberiamas cukrus. Plakama, kol masė sustangrėja. Tada suberiama kakava, sumaišyta su miltiniu cukrumi, įlašinama citrinos sulčių.
Masė tuoj kūgeliais dėliojama ant riebaluotu pergamentiniu popieriumi išklotos skardos. Kūgeliai apibarstomi miltiniu cukrumi. Galima juos apibarstyti ir tarkuotu šokoladu - tada jie bus margi.
Kepama 110 - 120 laipsnių karštumo temperatūroje apie 30 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |