Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šie sūrio sausainiukai valgomi karšti.
Suminkštintas sviestas išsukamas su tarkuotu sūriu ir dalimi miltų. Į likusius miltus, įberiama druskos bei prieskonių ir visa tai įmaišoma į trintąją tešlos dalį (sviestą su sūriu ir miltais).
Gerai suminkyta tešla iškočiojama apie 3 mm. storio sluoksniu. Tada lakštas supjaustomas norimo dydžio juostelėmis ar kitomis formomis , aptepama kiaušiniu, apibarstoma tarkuotu sūriu.
Iš karto kepama karštoje orkaitėje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |