Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Puikus užkandis žmonėms, kurie mėgsta riestainius, tačiau ne saldžius, o sūrius.
Šiltame piene išleistos ir kiek pakildintos mielės supilamos į miltus, sudedami likusieji produktai. Iš pagamintos ir pakildintos tešlos ant miltais pabarstytos lentos kočiojami 20 cm. ilgio voleliai; jie sujungiami ratuku.
Riestainiai palaikomi šiltai, kad pakiltų. Paskui sumetami į verdantį pasūdytą vandenį.
Iškilę išgriebiami, tuoj pat sudedami į riebalais išteptą skardą, apibarstomi aguonomis ir kepami labai karštoje orkaitėje, kol pagels.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |