Greitoji paieška

Sūrūs riestainiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Puikus užkandis žmonėms, kurie mėgsta riestainius, tačiau ne saldžius, o sūrius.

Gaminimas

Šiltame piene išleistos ir kiek pakildintos mielės supilamos į miltus, sudedami likusieji produktai. Iš pagamintos ir pakildintos tešlos ant miltais pabarstytos lentos kočiojami 20 cm. ilgio voleliai; jie sujungiami ratuku.

Riestainiai palaikomi šiltai, kad pakiltų. Paskui sumetami į verdantį pasūdytą vandenį.

Iškilę išgriebiami, tuoj pat sudedami į riebalais išteptą skardą, apibarstomi aguonomis ir kepami labai karštoje orkaitėje, kol pagels.

Ingredientai

Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?