Greitoji paieška

Sūrūs riestainiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Puikus užkandis žmonėms, kurie mėgsta riestainius, tačiau ne saldžius, o sūrius.

Gaminimas

Šiltame piene išleistos ir kiek pakildintos mielės supilamos į miltus, sudedami likusieji produktai. Iš pagamintos ir pakildintos tešlos ant miltais pabarstytos lentos kočiojami 20 cm. ilgio voleliai; jie sujungiami ratuku.

Riestainiai palaikomi šiltai, kad pakiltų. Paskui sumetami į verdantį pasūdytą vandenį.

Iškilę išgriebiami, tuoj pat sudedami į riebalais išteptą skardą, apibarstomi aguonomis ir kepami labai karštoje orkaitėje, kol pagels.

Ingredientai

Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?