Greitoji paieška

Trupinių sausainiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sviestas smarkiai sukamas, kol pabals. Sukant įmušama po 1 kiaušinį ir dedama po šaukštą cukraus. Prieš baigiant sukti, sudedamas vanilinis cukrus.

Po truputi pilamas pienas, gerai išmaišoma, suberiami miltai ir suminkoma tešla kaip makaronams, kuri suskirstoma į gabalus ir 1 - 2 val. padedama šaltai.

Paskui paruošiama skarda, tešla sutarkuojama stambia tarka ir kepama maišant, kol pagels.

Kondensuotas pienas pavirinamas apie 2 val. , karštas supilamas ant iškeptų trupinių ir išmaišoma. Po to šaukšteliu išdėliojam ant lentelės, kad sustingtų.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?