Greitoji paieška

Trupinių sausainiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sviestas smarkiai sukamas, kol pabals. Sukant įmušama po 1 kiaušinį ir dedama po šaukštą cukraus. Prieš baigiant sukti, sudedamas vanilinis cukrus.

Po truputi pilamas pienas, gerai išmaišoma, suberiami miltai ir suminkoma tešla kaip makaronams, kuri suskirstoma į gabalus ir 1 - 2 val. padedama šaltai.

Paskui paruošiama skarda, tešla sutarkuojama stambia tarka ir kepama maišant, kol pagels.

Kondensuotas pienas pavirinamas apie 2 val. , karštas supilamas ant iškeptų trupinių ir išmaišoma. Po to šaukšteliu išdėliojam ant lentelės, kad sustingtų.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?