Paruošiamas per: 2 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sviestas smarkiai sukamas, kol pabals. Sukant įmušama po 1 kiaušinį ir dedama po šaukštą cukraus. Prieš baigiant sukti, sudedamas vanilinis cukrus.
Po truputi pilamas pienas, gerai išmaišoma, suberiami miltai ir suminkoma tešla kaip makaronams, kuri suskirstoma į gabalus ir 1 - 2 val. padedama šaltai.
Paskui paruošiama skarda, tešla sutarkuojama stambia tarka ir kepama maišant, kol pagels.
Kondensuotas pienas pavirinamas apie 2 val. , karštas supilamas ant iškeptų trupinių ir išmaišoma. Po to šaukšteliu išdėliojam ant lentelės, kad sustingtų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |