Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Miltuose peiliu kapojami riebalai, paskui sudedama ištrinta varškė, truputį pasūdoma ir greitai užminkoma tešla. Iš jos iškočiojamas lakštas ir sulankstomas kaip sluoksniuota tešla. Atšaldžius vėl iškočiojamas lakštas, tada jis supjaustomas kvadratėliais. Ant jų dedama marmelado, sulenkiami keturgubai, kraštai suspaudžiami.
Kepama karštoje orkaitėje. Dar karšti apvoliojami cukruje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |