Greitoji paieška

Varškės pyragėliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Miltuose peiliu kapojami riebalai, paskui sudedama ištrinta varškė, truputį pasūdoma ir greitai užminkoma tešla. Iš jos iškočiojamas lakštas ir sulankstomas kaip sluoksniuota tešla. Atšaldžius vėl iškočiojamas lakštas, tada jis supjaustomas kvadratėliais. Ant jų dedama marmelado, sulenkiami keturgubai, kraštai suspaudžiami.

Kepama karštoje orkaitėje. Dar karšti apvoliojami cukruje.

Ingredientai

  • Cukrus:truputis
  • Druska:pagal skonį
  • Marmeladas:150 g.
  • Miltai:250 g.
  • Riebalai:250 g.
  • Varškė:250 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?