Greitoji paieška

Varškės sausainiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 3)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Varškę pertrinkite pro sietą arba gerai ištrinkite. Į ją sudėkite sviestą, druską, miltus ir gerai išmaišykite.

Paruoštą tešlą iškočiokite 4 - 5 mm. storio sluoksniu ir apibarstykite cukrumi. Kad cukrus geriau priliptų, prieš tai paviršių suvilgykite vandeniu, o kad cukrus nenubyrėtų, jį lengvai įkočiokite kočėlu. Po to tešlą supjaustykite maždaug 15 - 18 cm. pločio juostomis, o iš jų padarykite 1,5 - 2 cm. pločio sausainius, kuriuos sulenkite pasagėlės forma ir kepkite 10 - 15 min. 230 - 240 laipsnių temperatūroje.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

rasa j
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

esu dariusi, super

Stefa
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Super

Stafa
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Labai skanūs

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?