Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Uogos perrenkamos, nuplaunamos, sumaigomos ir išspaudžiama sunka. Išspaudos užpilamos karštu vandeniu ir paverdamos 10 min. Tada nuoviros iškošiamos, supilamas cukrus, vėl užverdama, nugriebiamos putos, sudedama išbrinkusi želatina ir maišoma, kol ji ištirpsta. Po to supilamos sultys ir išmaišius supilstomos į formas, kuriose drebučiai sustingsta.
Taip pat gaminami juodųjų serbentų drebučiai. Į juos dedama citrinos rūgšties.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |