Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
10 trynių ištrinami su 1 stikline cukraus, baltymai išplakami su dalimi miltų. Aguonos nuplikomos ir nusausinamos. Viskas sudedama į trynius, išmaišoma ir kepama 40 min.
Atvėsintas paplotis perpjaunamas pusiau ir sudrėkinamas pasaldintu vandeniu su romu ar konjaku, aptepamas kremu ir suvožiamas.
Kremas: sviestas ištrinamas su kondensuotu pienu, pridedama pakepintų kapotų riešutų ir išsukama iki purumo.
Torto viršui papuošti 4 tryniai ištrinami su cukrumi (0,5 stiklinės). Apelsinų sultys pašildomos ir jose ištirpinama želatina. Supilama į trynius ir plakama šildant ant nestiprios ugnies 5 min. Po to šaukštu arba švirkštu torto paviršius puošiamas paruoštu kremu ir atšaldomas šaldytuve.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |