Greitoji paieška

Aguonų tortas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

10 trynių ištrinami su 1 stikline cukraus, baltymai išplakami su dalimi miltų. Aguonos nuplikomos ir nusausinamos. Viskas sudedama į trynius, išmaišoma ir kepama 40 min.

Atvėsintas paplotis perpjaunamas pusiau ir sudrėkinamas pasaldintu vandeniu su romu ar konjaku, aptepamas kremu ir suvožiamas.

Kremas: sviestas ištrinamas su kondensuotu pienu, pridedama pakepintų kapotų riešutų ir išsukama iki purumo.

Torto viršui papuošti 4 tryniai ištrinami su cukrumi (0,5 stiklinės). Apelsinų sultys pašildomos ir jose ištirpinama želatina. Supilama į trynius ir plakama šildant ant nestiprios ugnies 5 min. Po to šaukštu arba švirkštu torto paviršius puošiamas paruoštu kremu ir atšaldomas šaldytuve.

Ingredientai

  • Aguonos:1 stiklinė
  • Apelsinų sultys:1 stiklinė
  • Bulvių krakmolas:1 šaukštas
  • Cukrus:1,5 stiklinės
  • Kiaušiniai:14 vnt.
  • Kondensuotas pienas:1/2 dėžutės
  • Miltai:1 stiklinė
  • Riešutai:1 stiklinė
  • Sviestas:200 g.
  • Želatina:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?