Greitoji paieška

Aguonų tortas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

10 trynių ištrinami su 1 stikline cukraus, baltymai išplakami su dalimi miltų. Aguonos nuplikomos ir nusausinamos. Viskas sudedama į trynius, išmaišoma ir kepama 40 min.

Atvėsintas paplotis perpjaunamas pusiau ir sudrėkinamas pasaldintu vandeniu su romu ar konjaku, aptepamas kremu ir suvožiamas.

Kremas: sviestas ištrinamas su kondensuotu pienu, pridedama pakepintų kapotų riešutų ir išsukama iki purumo.

Torto viršui papuošti 4 tryniai ištrinami su cukrumi (0,5 stiklinės). Apelsinų sultys pašildomos ir jose ištirpinama želatina. Supilama į trynius ir plakama šildant ant nestiprios ugnies 5 min. Po to šaukštu arba švirkštu torto paviršius puošiamas paruoštu kremu ir atšaldomas šaldytuve.

Ingredientai

  • Aguonos:1 stiklinė
  • Apelsinų sultys:1 stiklinė
  • Bulvių krakmolas:1 šaukštas
  • Cukrus:1,5 stiklinės
  • Kiaušiniai:14 vnt.
  • Kondensuotas pienas:1/2 dėžutės
  • Miltai:1 stiklinė
  • Riešutai:1 stiklinė
  • Sviestas:200 g.
  • Želatina:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?