Greitoji paieška

Apelsininis tortas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 4 val. 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kremui: 250g cukraus, 250g migdolų, citrinų sulčių, 2-3 apelsinų žievelių. Glajui: kiaušinio baltymo, 250g cukraus pudros, arako aliejaus. Apelsinus mirkyti vandenyje 2-3val. Paskui dėti į puodą, įpilti vandens, uždengti ir virti, kol žievelės suminkštės. Apelsinus nusunkti, ataušinti, nulupti žieveles, ištrinti sėklas. Apelsinus pusvalandį trinti, įberiant cukraus pudros, maltų migdolų ir sudedant kiaušinių trynius. Įberti susmulkintą vieno apelsino žievelę, krakmolą ir plaktus baltymus. Iš šios tešlos iškepti 2 vienodus blynus. Cukrų kremui užpilti trupučiu vandens ir išvirti sirupą, ataušinti, suberti maltus migdolus, įpilti citrinos sulčių, smulkintą kito apelsino žievelę ir užvirti. Tešlos blynus pertepti šiuo kremu, o torto viršų patepti glajumi (gerai išmaišyti visus glajaus produktus).

Ingredientai

  • Apelsinai:2 vnt.
  • Apelsinų žievelės:2-3 apelsinų
  • Arako aliejus:
  • Citrinų sultys:2 šaukštai
  • Cukraus pudra:750 g.
  • Kiaušiniai:9 vnt.
  • Kiaušinių baltymai:1 vnt.
  • Krakmolas:2-3 šaukšteliai
  • Migdolai:500 g.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?