Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Biskvitus pašlakstome ananasų sultimis. Grietinę, grietinėlę ir cukraus pudrą gerai išplakame mikseriu iki purios masės, želė ištirpdyti nedideliame kiekyje šilto vandens, supilti į kremą, bananus sutriname ir supilame į kremą ir taip pat smulkintus riešutus, viską gerai atsargiai išmaišome. Kremą storu sluoksniu tepti ant biskvito, dėti ant viršaus antrą biskvitą, ant jo vėl kremą, uždėti trečią biskvitą, jei liko kremo gražiai ištepkite visą tortą, po to paruoškit torto kremo ir konditeriniu švirkštu puoškit kaip jums patinka.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |