Greitoji paieška

Biržietiškas vaflinis tortas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sviestas išsukamas, kad būtų purus. Sukant toliau, dalimis beriamas cukrus, pilamas kondensuotas pienas, dedama kakava, prieskoniai, citrinos žievelė ir rūgštis. Toliau šaukštais dedamas marmeladas ir sukama, kol pasidarys puri masė - kremas. Vafliai pertepami kremu ir stipriai paslegiami šaltoje patalpoje. Tada aptepama kremu torto šonai ir viršus, ant kurio pro šabloną trupiniais išbarstomi ornamentai.

Ingredientai

  • Citrina:1 vnt.
  • Kakava:40 g.
  • Kondensuotas pienas:200 g.
  • Konjakas:1 šaukštas (tinka ir romas)
  • Marmeladas:600 g.
  • Miltinis cukrus:300 g.
  • Sviestas:0,5 kg.
  • Vafliai:700 g.
  • Vanilinis cukrus:
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?