Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Biskvitas
Gaminimas
Orkaitė 180 C. Skardą 30x40 cm iškloti kepimo popieriumi. Kepsime tris biskvito lakštus - kiekvienam po du kiaušinius ir proporcingai kitų produktų (1 st. cukraus, 100 g. miltų, 50 g. krakmolo). Pirmąjį biskvitą kepame iš keturių kiaušinių ir per visą skardą. Kiaušinių baltymus išplakti, palaipsniui pilant cukrų. Kai baltymai išsiplaks, pridėti trynius, išmaišyti ir įberti persijotus miltus, labai atsargiai išmaišyti. Kepti apie 10 min. bet reikia žiūrėti - biskvito viršus turi sausas ir lengvai "spyruokliuoti". Išimti biskvitą, nuimti popierių. Kepame kitą dalį (tai bus pusytė). Kremui: 600 g. švelniosios varškės, 2/3 sutirštinto pieno skardinės, 100 g. vanilinio cukraus, 150 g. sviesto, 2 labai prinokę ir kvepiantys bananai, 300-350 g. prinokusių braškių. Sviestą išplakti su pienu, palaipsniui pridedant varškę. Aromatizuoti vaniliniu cukrumi. Biskvitus sutepti kremu, sluoksniuoti supjaustytais bananais ir braškėmis. Aš šio torto nešlakstau sirupu, bet tai nereiškia, kad jūs negalite to daryti šonus ir viršų patepti kremu, galima pabarstyti biskvito trupiniais.
Ingredientai
- Bananai:2 vnt. (labai prinokę)
- Braškės:300-350 g.
- Cukrus:1 stiklinė
- Kiaušiniai:6 vnt.
- Krakmolas:50 g.
- Miltai:100 g.
- Sutirštintas pienas:2/3 skardinės
- Sviestas:150 g.
- Vanilinis cukrus:100 g.
- Varškė:600 g. (švelnioji)
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |