Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Iš miltų, druskos, kėlimo miltelių, margarino ir vandens užminkoma tešla ir 1 val. palaikoma šaltai. Paskui ji plonai iškočiojama ir kepama orkaitėje apie 20 - 25 min, kol lakštas pasidaro šviesiai rudas.
Kremas: Tryniai ir cukrus išplakami, supilamos 3 citrinų sultys, 2 citrinų žievelės, krakmolas ir viskas smarkiai plakama, kol pasidaro gana tirštas kremas.
Jis supilamas ant iškepusio torto. Viršus aptepamas su 2 šaukštais miltinio cukraus išplaktais baltymais.
Tortas įkišamas į karštą orkaitę ir joje 8 - 10 min. palaikomas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |