Greitoji paieška

Gaivinantis tortas su migdolais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Želatiną išbrinkinti nedideliame kiekyje šalto vandens. Želė ruošiam, kaip nurodyta ant pakelio ir pradedam stingdinti (kad būtų tąsi). Į pusę litro verdančio vandens supilam didesnę pusę želatinos ir kondensuotą pieną. Likusią supilame per pusę į geltoną ir žalią želė. Į forma pilame žalią želė, išdėliojame migdolus (galima bet kokį ornamentą) ir leidžiame sustingti. Kai sustings, pilame baltąjį sluoksnį. Sustingus šiam sluoksniui, dėliojame apelsinų ar mandarinų skilteles ir užpilame geltoną želė. Išėmus iš formos, galima išpjaustyti eglutės formą, o nuopjovas sudėti kubeliais į taurę ir papuošti grietinėle ar dar kuo nors.

Ingredientai

  • Apelsinai:2-3 vnt. (arba 6-7 mandarinai)
  • Kondensuotas pienas:1/2 indelio
  • Migdolai:1-2 stiklinės
  • Želatina:4-5 šaukštai
  • Žele:4 pakeliai (2 geltonos, 2 žalios)
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?