Greitoji paieška

Grietinės tortas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Želatina ištirpinama stiklinėje vandens ar pieno. Atvėsinama ir pilama į išplaktą grietinę su kefyru ir cukrumi. Kai pradeda stingti maišant dedamos braškės (razinos), trupintas biskvitas ir pilama į form, ant kurios dugno padėtas sluoksnis biskvito. Vietoje kefyro galima pilti sultis, ar geltonujų slyvų kompotą.

Ingredientai

  • Biskvitas:1/2
  • Braškės:(taip pat tinka konservuoti vaisiai, razinos)
  • Cukrus:1,5 stiklinės
  • Grietinė:2 indeliai (riešutų)
  • Kefyras:1 pakelis (arba sulčių)
  • Želatina:2 šaukštai (vanilijos)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?