Greitoji paieška

Grietinės tortas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Želatina ištirpinama stiklinėje vandens ar pieno. Atvėsinama ir pilama į išplaktą grietinę su kefyru ir cukrumi. Kai pradeda stingti maišant dedamos braškės (razinos), trupintas biskvitas ir pilama į form, ant kurios dugno padėtas sluoksnis biskvito. Vietoje kefyro galima pilti sultis, ar geltonujų slyvų kompotą.

Ingredientai

  • Biskvitas:1/2
  • Braškės:(taip pat tinka konservuoti vaisiai, razinos)
  • Cukrus:1,5 stiklinės
  • Grietinė:2 indeliai (riešutų)
  • Kefyras:1 pakelis (arba sulčių)
  • Želatina:2 šaukštai (vanilijos)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?