Paruošiamas per: 4 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Visi recepte nurodyti produktai išsukami bei išmaišomi. Po to masė sudedama į torto formą, išklotą pergamentiniu popieriumi, išteptą sviestu bei pabarstytą pyrago džiūvėsiais. Kepama visai nekarštoje orkaitėje apie 3 - 4 val.
Iškepęs tortas perkeliamas į padėklą ir pastatomas į šaldytuvą, kad gerai atšaltų.
Patiekiant tortą galima jo viršų apdėti įvairių rūšių ledais : grietininiais, šokoladiniais ir kt.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |