Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Iš miltų, druskos, kėlimo miltelių, margarino ir vandens užminkoma tešla. Ji valandą palaikoma šaltoje vietoje, paskui plonai iškočiojama. Gautas lakštas įdedamas į formą, kraštai užlenkiami į viršų. Kepama orkaitėje 20 - 25 min. , kol lakštas pasidaro šviesiai rudas.
Kremas: želatina ištirpinama stiklinėje vandens, į ją supilama kava. Maišoma, kol želatina visiškai ištirpsta. Paskui suberiama pusė cukraus ir supilamas pienas. Garo vonioje ištrinami su likusiu cukrumi tryniai. Į juos po truputį supilama želatina.
Viskas pamažu plakama šluotele, kol sutirštėja. Baltymai išplakami ir pamažu sumaišomi su sutirštėjusiu kremu.
Kremas užpilamas ant atvėsusio torto.
Viršų galima papuošti plakta grietinėle arba grietinės kremu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 6 m. |
Svečias |
Prieš 6 m. |
Svečias |
Prieš 6 m. |
Svečias |
Prieš 6 m. |
Svečias |
Prieš 6 m. |
Svečias |