Greitoji paieška

Kapučino tortas su riešutais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pertepimui reikės: 1/2 l riebios grietinėlės, 2 šaukštų cukraus, 100 g. sukapotų riešutų, 20 g. tirpios kapucino kavos, 4 šaukštų kakavos, kavos pupelių, plaktos grietinėlės. Trynius atskirti nuo baltymų ir sutrinti su cukrumi. Ant trynių dėti išplaktus baltymus pakaitomis su miltais, sumaišytais su kepimo milteliais ir krakmolu, ir viską sumaišyti. Tešlą sukrėsti į riebalais išteptą formą. Tešlos purumas ir kilimas priklauso nuo to, kaip ištrinti tryniai su cukrumi bei kaip išplakti baltymai. Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Perpjauti iškeptą biskvitą į tris dalis. Grietinėlę suplakti su cukrumi ir kapucino kava. Trečdalį grietinėlės palikti, o į kitą sudėti riešutus ir pertepti tortą. Viršų ir kraštus aptepti palikta grietinėle ir pabarstyti kakava. Prieš patiekiant į stalą tortą papuošti plakta grietinėle ir kavos pupelėmis.

Ingredientai

  • Cukrus:5 šaukštai (2 šaukštau pertepimui)
  • Grietinėlė:1/2 l (riebios)
  • Kakava:4 šaukštai
  • Kavos pupelės:
  • Kepimo milteliai:1 šaukštelis (su kaupu)
  • Kiaušiniai:3 vnt.
  • Krakmolas:8 šaukštai
  • Miltai:8 šaukštai
  • Plakta grietinėlė:
  • Riešutai:100 g. (sukapoti)
  • Tirpi kapucino kava:20 g.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?