Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Maskarponės tortas
Aprašymas
Maskarponės torto receptų yra įvairiausių, bet aš naudoju štai šį ir jis man kuo puikiausiai gaunasi, be to be galo skanus :)
Gaminimas
Biskvitui kiaušinius, miltus, cukrų, kepimo miltelius sudedame į dubenį ir viską išplakame el. plaktuvu. Apvalią kepimo formą išklojame kepimo popieriumi ir į ją sukrečiame tešlą ir kepame 40 min. 185 laipsniu temp.
Kai iškepa leidžiame biskvitui atvėsti.
Kremas: mascarpone sūrį, grietinėlę, išspaustos citrinos sultis,cukrų ir šaltam vandenyje mirkytą, o vėliau ištirpintą ant ugnies želatiną, dedame į vieną indą ir viską išplakame.
Į apvalią formą dedame biskvitą o ant viršaus iškrečiame mascarpone masę. Viską išlyginam ir papuošiam savo nuožiūra. Tortą statom į šaldytuvą ar kitą šaltą vietą ir paliekam nakčiai.
Ingredientai
- Citrinos sultys:1 vnt.
- Cukrus:200 g.
- Grietinėlė:480 g.
- Kepimo milteliai:1 v.š
- Kiaušiniai:3 vnt.
- Mascarpone sūris:500 g.
- Miltai:200 g.
- Želatina:60 g.
Receptas #8125

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |