Greitoji paieška

Medaus tortas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Gaminti tešlą: į persijotus miltus sudėti visus komponentus ir užminkyti tešlą. Kepti apteptoje sviestu ir pabarstytoje maltais džiūvėsėliais tortinėje. Kepinį siūlu padalinti į tris apskritus lakšus. Galima ir atskirai kepti tris lakštus. Kremo komponentus sudėti į indą ir maišant užvirinti. Kai masė atvės, pertepti atvėsusius torto lakštus (geriau iš vakaro iškeptus) Glajaus komponentus sudėti į indelį ir maišant virti 5 min. Kai glajus atvės ir ims tirštėti, aplieti juo tortą.

Ingredientai

  • Cukrus:200 g.
  • Grietinė:1,5 stiklinės (1 kremui, 0,5 glajui)
  • Kakava:4 šaukštai (2 kremui, 2 glajui)
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Miltai:400 g.
  • Miltinis cukrus:150 g. (kremui)
  • Riešutai:200 g. (malti, kremui)
  • Sviestas:100 g. (glajui)
  • Vanduo:5,5 šaukštai (2 kremui, 3 glajui)
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?