Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Gaminti tešlą: į persijotus miltus sudėti visus komponentus ir užminkyti tešlą. Kepti apteptoje sviestu ir pabarstytoje maltais džiūvėsėliais tortinėje. Kepinį siūlu padalinti į tris apskritus lakšus. Galima ir atskirai kepti tris lakštus. Kremo komponentus sudėti į indą ir maišant užvirinti. Kai masė atvės, pertepti atvėsusius torto lakštus (geriau iš vakaro iškeptus) Glajaus komponentus sudėti į indelį ir maišant virti 5 min. Kai glajus atvės ir ims tirštėti, aplieti juo tortą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |