Greitoji paieška

Medaus tortas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Gaminti tešlą: į persijotus miltus sudėti visus komponentus ir užminkyti tešlą. Kepti apteptoje sviestu ir pabarstytoje maltais džiūvėsėliais tortinėje. Kepinį siūlu padalinti į tris apskritus lakšus. Galima ir atskirai kepti tris lakštus. Kremo komponentus sudėti į indą ir maišant užvirinti. Kai masė atvės, pertepti atvėsusius torto lakštus (geriau iš vakaro iškeptus) Glajaus komponentus sudėti į indelį ir maišant virti 5 min. Kai glajus atvės ir ims tirštėti, aplieti juo tortą.

Ingredientai

  • Cukrus:200 g.
  • Grietinė:1,5 stiklinės (1 kremui, 0,5 glajui)
  • Kakava:4 šaukštai (2 kremui, 2 glajui)
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Miltai:400 g.
  • Miltinis cukrus:150 g. (kremui)
  • Riešutai:200 g. (malti, kremui)
  • Sviestas:100 g. (glajui)
  • Vanduo:5,5 šaukštai (2 kremui, 3 glajui)
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?