Paruošiamas per: 5 val. 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Tortinę ištepti aliejumi. Apskrudinti 100g cukraus, įdėti truputį sviesto, javainius ir viską sumaišyti. Ištepti tortinės dugną ir palikti pastovėti. Nusunkti abrikosus. Pusę suplakti plaktuvu. 1/4 l. vandens sumaišyti su žele ir maišant truputį pakaitinti. Atšaldyti. Varškę sutrinti su likusius cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinos sultimis ir abrikosų tyre ir sumaišyti su stingstančia žele. Suplakti grietinėlę ir sumaišyti su šia mase. Padėti šaltai 10 min. Ant masės su javainiais tepti ploną sluoksnį paruoštos tyrės. Dėti likusius abrikosus ir užpilti likusia tyre. Padėti šaltai 5 val. Prieš patiekiant papuošti iš melionų suformuotais rutuliukais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |