Greitoji paieška

Moliūgų tortas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 2)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Amerikietiškas moliūgų torto receptas.

Gaminimas

Tešla: Sviestas išsukamas su šaukšteliu cukraus, supilami persijoti miltai, suberiama druska (žiupsnelis). Užminkoma tešla. Ji 1 val. palaikoma vėsioje vietoje, kad sustingtų.

Moliūgai nulupami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi skiltimis, sudedami į skardą ir 1 val. kepami karštoje orkaitėje. Suminkštėję moliūgai pertrinami per sietą. Gauta pertrinta masė (maždaug stiklinė) sumaišoma su cukrumi (100 g.), konjaku, tryniais, pienu arba grietinėle ir prieskoniais.

Atskirai išplakami baltymai. Jie atsargiai sumaišomi su moliūgų mase.

Tešla iškočiojama, įdedama i torto formą, kraštai truputį užlenkiami į viršų. Ant viršaus sukrečiamas aptepas. Tortas kepamas karštoje orkaitėje 10 min. Paskui ugnis sumažinama ir dar 30 min. kepama.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?