Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kondensuotą kakavą išmaišykite su vandeniu ir užvirinkite. Kiaušinį ištrinkite su cukrumi ir plakdamos į jį pilkite užvirintą sutirštintą pieną su kakava. Pakaitinkite, kol sutirštės ir ataušinkite. Plakdamos suminkštintą sviestą, į jį srovele pilkite atšalusią kakavos masę.
Torto formos dugną ir kraštus ištepkite sviestu ir išbarstykite trupiniais. Į dugną dėkite 1/4 sutrupintų sausainių ir tiek pat palikite viršui. Dalį pasilikusių sausainių trupinių bei sukapotus pakepintus riešutus sumaišykite su kremu ir sudėkite į torto formą. Paviršių apibarstykite sausainių trupiniais ir dėkite į šaldytuvą, kad atšaltų.
Vietoj kondensuotos kakavos galite naudoti vartoti šviežią pieną ir maždaug 30 g. kakavos miltelių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |