Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sviestas išsukamas, kad pasidarytų puri masė, į jį beriama po truputį cukraus, mušama po vieną trynį ir sukama, kol sudedamas visas cukrus ir tryniai.
Riešutai (išgliaudyti) nekarštai padžiovinami, nutrinama rudoji plėvelė ir sumalami arba sukapojami. Šokoladas ištirpinamas. Galima vartoti ir kakavą, ją reiktų ištirpinti truputyje vandens.
Į išsuktą sviestą ir trynius supilamas paruoštas šokoladas arba kakava ir riešutai. Dar pasukama, kol pasidaro puri masė.
Pagamintu kremu pertepami vafliai ir paslegiami 2-3 val. Kai susislegia, tuo pačiu kremu aptepamas torto paviršius ir šonai. Papuošiama migdolų puselėmis arba riešutų branduoliais ir apibarstoma tarkuotu šokoladu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |