Greitoji paieška

Nekeptas tortas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 2)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sviestas išsukamas, kad pasidarytų puri masė, į jį beriama po truputį cukraus, mušama po vieną trynį ir sukama, kol sudedamas visas cukrus ir tryniai.

Riešutai (išgliaudyti) nekarštai padžiovinami, nutrinama rudoji plėvelė ir sumalami arba sukapojami. Šokoladas ištirpinamas. Galima vartoti ir kakavą, ją reiktų ištirpinti truputyje vandens.

Į išsuktą sviestą ir trynius supilamas paruoštas šokoladas arba kakava ir riešutai. Dar pasukama, kol pasidaro puri masė.

Pagamintu kremu pertepami vafliai ir paslegiami 2-3 val. Kai susislegia, tuo pačiu kremu aptepamas torto paviršius ir šonai. Papuošiama migdolų puselėmis arba riešutų branduoliais ir apibarstoma tarkuotu šokoladu.

Ingredientai

  • Cukrus:350 g.
  • Riešutai:100 g.
  • Šokoladas:100-150 g.
  • Sviestas:350 g.
  • tryniai:3 vnt.
  • Vafliai:10 vnt.
  • Vanilinis cukrus:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Laurita
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

o kaip pjaustosi ar sunkiai?

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?