Greitoji paieška

Obuolių tortas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Atšildyta bei iškočiota trapia tešla išklojame torto formą ir kepame 15 min. Maltus riešutus bei grietinę sumaišome su puse įdarui skirto cukraus. Masę vienodai ištepame ant iškeptos trapios tešlos ir suberiame su likusiu cukrumi sumaišytus nuluptus obuolius bei razinas. Apipilame kiaušinių, cukraus, cinamono ir išplaktos grietinės kremu ir kepame 20 min. 180°C temperatūroje.

Ingredientai

  • Cinamonas:1 šaukštelis (kremui)
  • Cukrus:300 g. (po 150g. įdarui ir kremui)
  • Grietinė:370 g. (120g. įdarui, 250g. kremui)
  • Kiaušiniai:2 vnt. (kremui)
  • Migdolai:70 g. (maltų, įdarui)
  • Obuoliai:500 g. (įdarui)
  • Razinos:50 g. (įdarui)
  • šaldyta tešla:400 g. (trapios)
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?