Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Lengvai pagaminamas tortas, kurio nereikia kepti, bet skonis - tai galima apsilaižyti pirštus ;).
Obuoliai nulupami, supjaustomi plonomis skiltelėmis ir pavirinami parūgštintame ir pasaldintame vandenyje. Skilteles išgriebus, nuvarvinamas skystis.
Cukrus, sviestas, tryniai, varškė, riešutai ir sutrinti sausainiai (iš pakelių) sumaišomi, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama nutarkuotos citrinos žievelės.
Į torto formą įdedamas vaflis, o ant jo sukrečiama pusė masės. Išdėliojus obuolių skilteles, sukrečiama likusi masė. Tortas papuošiamas trintais sausainiais, kapotais riešutais ir obuolių skiltelėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |