Obuolių tortas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 1)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš sviesto, miltų, 40g cukraus pudros suminkyti tešlą, įvynioti į foliją ir bent pusvalandžiui padėti šaltai. Per tą laiką nulupti obuolius, išpjauti sėklas ir supjaustyti bent pusės centimetro storio riekelėmis. Žiupsnelį druskos ir 60g cukraus pudros sumaišyti ir šiame mišinyje apvolioti obuolius. Tešlą padalyti į dvi dalis. Vieną tešlos dalį iškočioti apskritu blynu, kloti į riebalais išteptą torto formą. Ant jos gražiai sudėlioti paruoštas obuolių skilteles. Likusią tešlą iškočioti ir supjaustyti 2 cm pločio juostelėmis. Jas kloti ant įdaro taip, kad atrodytų kaip grotelės. Su vandeniu suplaktą kiaušinį tepti ant tešlos juostelių. Kepti tortą vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą. Ataušusį kepinį apibarstyti cukraus pudra.

Ingredientai

Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

anonimas
Prieš 10 m.
Grupė:
Įvertino:

trapus,lengvai padaromas,norejos truputi pakilesnio

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?