Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Tryniai ištrinami su 250 g. cukraus, toliau sukant, sudedami visi kiti recepte nurodyti produktai (išskyrus stiklinę cukraus, kakavos miltelius arba šokoladą ir vanilę, nes iš jų bus gaminama šokoladinė masė), o paskiausiai - išplakti baltymai.
Tešla sukrečiama į torto formą ir iškepama.
Ataušęs biskvitas perpjaunamas pusiau, pertepamas šokoladine mase ir truputį paslegiamas. Po to ta pačia mase aptepama torto viršus ir šonai. Papuošiama riešutais šokolade.
Šokoladinė masė: sviestas išsukamas su stikline cukraus, beriama vanilės, kakavos miltelių ar įpilama ištirpinto šokolado. Masė išsukama iki purumo.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |