Greitoji paieška

Šokoladinis tortas su braškėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Virtuviniu kombainu sumaišome kakavą, cukrų, druską, kubeliais supjaustytą sviestą ir miltus. Maišome, kol masė tampa panaši į trupinius.Kiaušinio trynį išmaišome su šaukštu šalto vandens ir įdedame į miltų mišinį. Virtuviniu kombainu sukame tol, kol tešla sulimpa į vieną gumulą. Išimame ir rankomis padarome rutulį. Suvyniojame į maistinę plėvelę ir padedame pastovėti šaltai 30 minučių. Ant miltais pabarstytos lentos iškočiojame tešlą. Įklojame į žemą, 20 cm skersmens kepimo formą, apipjaustome kraštus. Padedame pastovėti šaltai valandą. Kepame 180° C karštumo orkaitėje 15 minučių. Paskui išimame ir atvėsiname. Baltąjį šokoladą ištirpiname dubenyje, įstatytame į puodą su verdančiu vandeniu. Kitame dubenyje išplakame maskarponę ir grietinėlę. Į masę įmaišome skystą šokoladą. Ant torto papločio užtepame įdarą ir apdedame braškių puselėmis. Braškes ištepame pakaitintu džemu. Atšaldome.

Ingredientai

  • Baltasis šokoladas:50 g. (įdarui)
  • Braškės:500 g. (įdarui)
  • Braškių uogienė:4 šaukštai (įdarui)
  • Grietinėlė:250 g. (įdarui)
  • Kakavos milteliai:25 g.
  • Maskarponė:200 g. (įdarui)
  • Miltai:175 g.
  • Miltinis cukrus:50 g.
  • Sviestas:125 g. (nesūdyto)
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Domas
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

Neskanus

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?