Greitoji paieška

Sūrio tortas, turintis mažai angliavandenių

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Baltąjį sūrį sukrėskite į indą ir dėkite į karšto vandens vonelę. Maišykite tol, kol sūrio masė taps vientisa. Iš 50g sviesto ir migdolų riešutų paruoškite tirštą pastą. Paimkite 25cm. dydžio formą ir iš migdolų pastos suformuokite sūrio tortui padą. Atvėsinkite formą šaldytuve. Išmaišykite kiaušinius ir vanilę stiklinėje, supilkite ant sūrio ir gerai sumaišykite. Supilkite splenda, keletą lašų citrinų sulčių ir dar kartą gerai išmaišykite. Iškratykite iš tešlos oro burbuliukus. Sukrėskite paruoštą masę į atvėsintą formą. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir kepkite apie 45 minutes. Ištraukite iškeptą tortą iš orkaitės, 5min. vėsinkite, tuomet nulupkite apsvilusia plutelę.

Ingredientai

  • Baltas sūris:900 g.
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Migdolų pasta:0,5 puodelio
  • Splenda:1,5 puodelio
  • Vanilės aromatinis aliejus:1 šaukštelis
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?