Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Krakmolą su miltais persijojame, suberiame cukrų ir vanilinį cukrų. Viską sumaišome.
Sviestą tirpiname, įstatę indą į vonelę su karštu vandeniu. Po truputį beriame miltų mišinį, įmušame po vieną kiaušinį, vėl užberiame miltų. Maišome nesustodami. Paskiausiai suberiame kepimo miltelius ir tarkuotą citrinos arba apelsino žievelę.
Pilame į torto formą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje. Iškepusį ir atšaldytą, perpjautą pusiau galima pertepti tiršta uogiene ar sviestiniu kremu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |