Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Tortas "Barbė"
Gaminimas
Formą iškloti sviestiniu popieriumi ir jame apibrėžti du 19 cm skersmens apskritimus. 2 baltymus suplakti su 1 šaukštu vandens, vaniliniu cukrumi ir 60g cukraus. Sudėti trynius, kepimo miltelius ir miltus bei krakmolą ir viską sumaišyti. Konditerinį švirkštą pritraukti masės ir pripurkšti ja abu apskritimus. Kepti 12 min. 200 laipsnių orkaitėje. Iškeptus blynus dėti ant cukrumi pabarstytos pašluostės. Želatiną užpilti nedideliu kiekiu šalto vandens. Vandens vonelėje ištirpinti 200g šokolado glajaus. Plakikliu sutrinti avietes. Dviejų kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius sutrinti su cukrumi. Ištirpintą želatiną sumaišyti su avietėmis, paskui su tryniais. Maišant pilti glajų. Atskirai suplakti grietinėlę ir sudėti į ją baltymų putas. Ant blyno dėti tortinės kraštus ir sudėti kremą. Uždengti kitu blynu ir padėti šaltai 4 val. Ištirpinti likusį glajų ir išpilti ant stiklinio ar kito glotnaus paviršiaus. Kai sustings, gremžti plačiu peiliu kaip drožles. Jomis papuošti tortą.
Ingredientai
- Avietės:250 g.
- Baltojo šokolado glajus:250 g.
- Cukraus pudra:1 šaukštas
- Cukrus:90 g.
- Grietinėlė:150 g.
- Kepimo milteliai:1 šaukštelis
- Kiaušiniai:4 vnt.
- Krakmolas:50 g.
- Kvietiniai miltai:50 g.
- Vanilis cukrus:1 pakelis
- Želatina:5 šaukštai
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
barbe,atsiprasau ,bet tikejaus nuotraukos ,kad pamatyt ta barbe... labai noreciau pradziuginti anuke,bet tik pasakius torto pavadinima nemanau ,kad vaikas patikes jo barbiskumu...
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |